Guns N’ Roses julkaisee hulppean juhlapainoksen Use Your Illusion -levyistä – Sisältää kymmenittäin ennen julkaisemattomia raitoja ja videoita

Mukana on myös päivitetty versio November Rainista.

Guns N’ Rosesin Use Your Illusion I ja II julkaistiin 17. syyskuuta 1991. Tänä syksynä yhtye juhlistaa albumiparia julkaisemalla siitä alkuperäisistä nauhoista uudelleenmasteroidun version, jota saa useana erilaisena painoksena.

Kaikkein massiivisin Super Deluxe -painos koostuu peräti seitsemästä cd:stä tai kahdestatoista vinyylistä sekä blu-raystä ja käsittää kaikkiaan 97 raitaa ja videota, joista peräti 63 on aiemmin julkaisemattomia. Itse levyjen lisäksi boksit sisältävät muun muassa livetaltioinnit New Yorkin Ritzin-keikalta toukokuulta 1991 sekä Las Vegasin Thomas & Mack Centeristä tammikuulta 1992. Boksiin kuuluu myös muuta oheissälää kuten 100-sivuinen kirja, jossa on ennen julkaisemattomia kuvia ja levyihin liittyvää nippelitietoa.

Albumeista julkaistaan toki myös maltillisemmat kahden ja yhden cd:n/vinyylin versiot, mikäli Super Deluxe tuntuu (kukkarolle) turhan överiltä. Remasteroidut levyt tulevat myös suoratoistopalveluihin ja digitaalisesti saataville.

Mainittakoon myös, että Use Your Illusion I -levyn uudelta versiolta löytyy myös päivitetty versio November Rain -klassikosta, jossa koneella ja syntetisaattoreilla tehdyn orkesterin sijaan soittaa ihka oikea 50-henkinen sinfoniaorkesteri, jota johtaa Emmy- ja Grammy-palkittu kapellimestari Christopher Lennertz. Tämä November Rain 2022 -versio on mukana levyn kaikissa eri painoksissa.