”Haluamme alistua tahtoonne ja olemme valmiit häpäisemään itsemme” – Circle antautui Ylen kuvausryhmän vietäväksi

https://youtu.be/h2FjGtZTCf0

Circle kulkee järkähtämättä eteenpäin omaa kummallista polkuaan. Yhtye kävi Yle Musiikin vieraana, ja osapuolet tallensivat nauhalle jotain sangen erityistä: tarkoitus oli kuvata uusi Circle-video, mutta sen paremmin Yle kuin yhtyekään ei tiennyt toisen osapuolen suunnitelmista mitään.

Circle oli siis säveltänyt tilannetta varten uuden kappaleen nimeltä Termostaatti, mutta sitä ei esitetty kuvausryhmälle ennakkoon. Bändi taas ei halunnut tietää ennalta mitään videoporukan aikeista. Tältä pohjalta syntyi yläpuolella oleva, yhdellä kameralla kuvattu livepätkä. Kaikin puolin hienoa asennetta, arvostamme!

”Lehtisalo sanoi puhelimessa ennakkoon about näin: ’Haluamme alistua tahtoonne ja olemme valmiit häpäisemään itsemme'”, kertoo Yle Musiikin Lauri Leskinen ja jatkaa:

”Oli hieno päivä, kun homma hierottiin sekä bändin että kuvausryhmän puolelta melko lailla nollasta kasaan. Tallenteesta tuli todella hyvä, ja bändi otti dystopiakylpuhuonelavasteen ja maskihommat kakistelematta vastaan.”

Uusimman Soundin kannessa komeileva Circle on niittänyt hiljattain menestystä myös suuren maailman ”Vuoden parhaat levyt” -listoilla, joten tämä on orkesterille varsin hyvää aikaa. Hienoa, että hienoille ihmisille tapahtuu hyviä asioita!