Hätä keinot keksii: nuorella Slashillä oli omintakeinen keino päästä alaikäisenä portsarin ohi baariin

3.2.2022 14:11

Slash on ehtinyt eläissään sotkeentua vaikka minkälaiseen rock’n’roll-haureuteen, joten ei ole suuri ihme, että kitaristi oli kova säätämään jo poikasena. Tästä saatiin havaintoesitys hiljattain Jimmy Kimmel Live -talk show’ssa, kun Slash kertoi nuoruusvuosiensa toilailuista Los Angelesissa. Haastattelusta uutisoi myös Classic Rock.

Slash ja Gunnareiden entinen rumpali Steven Adler olivat kovia bailaamaan jo 15-vuotiaina, mutta tuossa iässä ei ole viranomaisten silmissä vielä mitään asiaa anniskeluravintoloihin. Kun kerran sitten kävi niin, että Adler onnistui pääsemään Rainbow Bar and Grillin ovella päivystäneen portsarin ohi mutta Slash jäi ulkopuolelle, nuorukainen päätti improvisoida.

”Olin todella päissäni. Niinpä menin kotiin, laitoin paljon meikkiä, pukeuduin äitini vaatteisiin ja menin takaisin. Klubilla oli tuolloin naisten ilta, joten pääsin sisälle”, Slash kertoo

Naiseksi pukeutuminen tuntui aluksi hauskalta idealta, mutta loppujen lopuksi tilanne äityi ilmeisesti ahdistavaksi. Slashkin sai huomata, miten turvattomaksi nuori nainen tai naiseksi pukeutunut mies voi tuntea itsensä suurkaupungin yössä.

”Aioin mennä mukamas iskemään Steveniä, koska Steven tarttui mihin syöttiin tahansa ja ajattelin, että se olisi hupaisaa. Sisällä kuitenkin huomasin, ettei Steveniä näkynyt missään. Silloin sellainen ymmärryksen musta pilvi leijui ylleni. Tunsin itseni haavoittuvammaksi kuin koskaan, enkä ole koskaan sittemmin kokenut mitään samanlaista. Kun vielä jouduin kävelemään Sunset Boulevardia pitkin kotiin hame päällä… Se oli kamalaa.”

Slashin, Myles Kennedyn ja The Conspiratorsin 4-albumi julkaistaan 11. helmikuuta. Kunhan sen promohommat on sitten hoidettu, Slash jatkaa jälleen Guns N’ Rosesin kyydissä.

Lisää luettavaa