Hatebreed on täällä taas – Metalcoreveteraani esittelee tulevaa levyään väkevällä singlellä

Yhtyeen kahdeksas pitkäsoitto näkee päivänvalon loppuvuodesta.

Jamey Jastan kipparoima, vuonna 1994 perustettu amerikkalainen hardcorea ja metallia raskaalla kädelä sekoitteleva Hatebreed valmistautuu uransa kahdeksannen pitkäsoittonsa julkaisuun. Uusi albumi Weight of The False Self näkee päivänvalon 27. marraskuuta ja sen julkaisee Nuclear Blast.

Weight of The False Self edustaa täydellisesti sitä, mitä Hatebreed on vuonna 2020 – tuore nippu tulevia klassikoita, jossa on mukana kaikki ne elementit, jotka ovat johdattaneet sinut tähän pisteeseen ensimnäisestä päivästä alkaen”, hehkuttaa kitaristi Frank Novice.

”Levyllä ei ole pulaa lihaksikkaista riffeistä ja adrenaliinin virtaamaan saavista rumpujutuista. Olen todella ylpeä, että olemme pystyneet johdonmukaisesti tarjoamaan kuulijoillemme soundtrackin, jonka tahtiin moshata pitkin olohuonetta ja pistää kämpän palasiksi”, heittää vuorostaan rumpali Matt Byrne.

Ensimmäisenä näytepalana tulevasta on julkaistu levyn nimikkokappale sanoitusvideoineen päivineen. Videon pariin pääset tuosta alapuolelta. Videon perästä löydät vielä uuden levyn kansikuvan sekä kappalelistan.

01. Instinctive (Slaughterlust)
02. Let Them All Rot
03. Set It Right (Start With Yourself)
04. Weight Of The False Self
05. Cling To Life
06. A Stroke Of Red
07. Dig Your Way Out
08. This I Earned
09. Wings Of The Vulture
10. The Herd Will Scatter
11. From Gold To Gray
12. Invoking Dominance