Artisti: Hatebreed

Uhka vai mahdollisuus? Metallimuusikko anoo lupaa äänittää Metallican kammotun Lulu-levyn laulut uusiksi

Tässäpä erikoinen ja tavallaan mielikuvitusta kutkuttava kuvio. Metallican ja Lou Reedin yhteistuumin äänittämä Lulu-albumi on eräänlainen antiklassikko – levy, jonka vain rohkeimmat ja kestävimmät ovat pystyneet selvittämään loppuun asti. Useimmat tuotoksen äärelle eksyneet ovat uupuneet jo alkumetreillä. Ihan hirveä plöräyshän se on, ei mahda mitään.

Punklegendalla tiukka paikka – sydänkohtaus kesken keikan

Uudesta levytyssopimuksestaan juuri kertonut skottilainen punksuuruus The Exploited on joutunut keskeyttämään Napalm Deathin ja Hatebreedin kanssa tehdyn Euroopan-kiertueensa.Syy on melkoinen: solisti Wattie Buchan sai sydänkohtauksen Lissabonin-keikalla torstaina 13. helmikuuta ja joutui lähtemään sairaalaan kesken konsertin. Mies viettää seuraavat päivät portugalilaisessa sairaalassa.Paikan päällä kuvattu videomateriaali näyttää seuraavalta:

Volbeat Ouluun, Hatebreed Helsinkiin ja muita uusia keikkoja

Juuri Hartwall-areenalla suomalaisia viihdyttänyt Volbeat palaa maisemiin ensi kesänä. Yhtye nimittäin soittaa Oulun Qstockissa, joka järjestetään 25.-26. heinäkuuta. Jenkkiläinen metalli/hardcore-hybridi Hatebreed taas anssittaa kansaa Helsingin Nosturissa 17. huhtikuuta. Illan avausakteina toimivat suomalaisbändit St. Hood ja Bolt.Black Sabbathin lämmittelijänä soittanut Uncle Acid & The Deadbeats palaa Suomeen. Yhtyeen kiertue etenee seuraavasti:22.03. Helsinki, Tavastia 23.03. Tampere, Klubi 24.03. Turku, KlubiJa otetaan vielä mukaan amerikkalainen, modernia hardcorea…