Hattua päästä biisivalinnalle – Anthrax- ja Skid Row -miehistö kävi Iron Maidenin tuotannon kimppuun

31.5.2020 18:38

Anthrax-jäsenistö Charlie Benante (rummut), Frank Bello (basso) ja Jonathan Donais (kitara) lyöneet hynttyyt yhteen Skid Row -kitaristi Dave ”Snake” Sabon kanssa. Yhdessä poppoo kävi etäyhteykien välityksellä Iron Maidenin nimikkodebyytiltä löytyvän instrumentaalikappale Transylvanian kimppuun.

”Iron Maiden, kukapa ei heitä tuntisi? He muuttivat kirjaimellisesti heavy metalin kasvot Eddiellä. Me neljä – Snake, Frank ja Jon – kunnioitamme Maidenia suuresti. Kaikki heiltä vaikutteita ottaneet bändit pyrkivät heiksi”, Benante kirjoittaa vedosta tallennetun videon yhteyteen.

”Kun opettelin soittamaan kitaraa, Maidenin, AC/DC:n, Priestin ynnä muiden tahtiin treenaaminen kehitti kordinaatiotani paremmaksi. Transylvaniassa oli niin paljon siistejä kitarajuttuja ja opettelin ne kaikki (tai ainakin luulin niin). Maidenissa oli jotakin erilaista, se sai meidän alkukantaisen ärjyntämme esiin. Se oli hard rockin ja heavy metalin uusi tyyli: heillä oli punkin tenho Bostonin kitarakuvioilla. He muuttivat maailmaa. Sanon usein, että ei Maidenia, ei big 4:ää [thrash metalin neljä suurta: Metallica, Megadeth, Slayer ja Anthrax].”

Katso ja kuuntele alta.

Lisää luettavaa