Hetkinen, vihjailiko Smashing Pumpkins -rumpali juuri alkuperäisen kokoonpanoon paluusta ensi vuodelle?

Joko nyt?

The Smashing Pumpkins vuonna 1993.

Smashing Pumpkinsin klassisimman kokoonpanon paluusta on huhuiltu jo vuosikausia, vaikka yhtyettä luotsanneen Billy Corganin ja loppupoppoon välejä onkin voinut välillä kuvailla parhaiten lähinnä jäätävän viileiksi. Oikukkaan miehen maineessa olevan Corganin kanssa kenties parhaiten vuosien mittaan juttuun tullut rumpali Jimmy Chamberlin valotti kuitenkin tuoreessa WGN Radion haastattelussa orkesterin paluusuunnitelmia vertaamalla Smashing Pumpkins -kiertueen järjestämistä Äksyt Vanhat Herrat -elokuvaan.

”Keskustelimme vastikään ensi vuonna kiertämisestä ja joku kysyi minulta ’Miten sen koordinoiminen sujuu?’ ja vastasin: ’Se kulkee kuin Äksyt Vanhat Herrat 3:ssa, paitsi että meillä on kolme äksyä herraa ja yksi nainen. Sellaiseksi tämä on mennyt.”

Vaikka mies saattoikin toki tarkoittaa ”yhdellä naisella” ketä tahansa Melissa Auf Der Maurista Tarja Haloseen, yhtyeen fanit povailevat kyseessä olevan mitä suurimmalla todennäköisyydellä D’arcy Wretzkyn, joka on viimeinen yhtyeen kultakauden jäsenistä, jota ei ole Corganin kanssa yhdessä lavalla vielä viime vuosina nähtykään. Häntä pidetään myös viimeisenä puuttuvana palasena täydestä reunionista, sillä Corgan on raporttien mukaan paitsi korjannut välinsä kitaristi James Ihaan, myös kiinnittänyt Chamberlinin vähintäänkin orkesterin kiertuerumpaliksi jo vuonna 2015.