Huhut uudesta GN’R-singlestä eivät ole täysin tuulesta temmattuja – Bändi tapailee biisiä soundcheckissä itsensä Slashin julkaisemalla videolla

Näkeekö Hard School päivänvalon aivan näillä näppäimillä?

Guns N’ Roses yllätti fanit hiljattain julkaisemalla uuden singlen. Kyseessä oli vanha, jo Chinese Democracy -levyn sessioissa kirjoitettu Absurd-kappale, joka julkaistiin nyt paranneltuna, Slashin ja Duff McKaganin osuudet sisältävänä versiona.

Mikäli tuoreisiin huhupuheisiin on luottaminen, aikoo yhtye julkaista lähitulevaisuudessa toisenkin uuden singlen. Kyse on huhujen mukaan Hard School -nimisestä kappaleesta, joka on niin ikään Chinese Democracy -sessioiden peruja ja jonka vuotanut demoversio on pyörinyt netissä jo jonkun aikaa.

Ilmeisesti nämä huhut eivät ole ainakaan täysin vailla totuuspohjaa, sillä itse Slash julkaisi TikTokissa 16.9. Chicagon-keikan soundcheckissä kuvatun pätkän, jossa yhtye tapailee juurikin tätä kyseistä kappaletta. Katso videopätkä tuosta alempaa.

Guns N’ Rosesin Pohjois-Amerikan-kiertue jatkuu jo tänä iltana (21.9.) Minnesotassa, joten nähtäväksi jää, löytyykö Hard School (tai Hard Skool, jota kirjoitusasua myös näkee käytettävän) Absurdin lisäksi nyt peräti settilistalta. Mikäli näin on, niin videoita uuden kappaleen esityksestä tullee varmasti nettiin katseltavaksi alta aikayksikön. Pidetään siis silmät ja korvat auki!

@slashWrigley Field soundcheck Chicago 8.16.21 video by @meeganhodges iiii]; )’♬ original sound – Slash