Humpfonia raikaa Seinäjoella, Sean Paul Lahteen

24.2.2014 12:35

Pari vuosikymmentä humppapoljennon lippua kunniakkaasti liehuttanut Eläkeläiset soittaa 27.−28. kesäkuuta juhlittavassa Provinssirockissa erikoiskeikan. Lavalle astuu Humpfonia eli Eläkeläiset-yhtye yhdessä 40-henkisen Kuopion kaupunginorkesterin kanssa.

− Ensimmäistä kertaa historiassa saamme kuulla klassisen musiikin helmiä sellaisina kuin niiden olisi aina pitänyt kuulostaa! Konsertti tulee olemaan mielipuolinen kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna, lupaa Eläkeläisten Onni Waris.

Klassisten biisien lomassa Humpfonia-konsertissa kuullaan tunnettuja Eläkeläisten hittejä sinfoniaorkesterille sovitettuina. Fanien ei ole syytä olla huolissaan, että yhtye muuttuisi salonkikelpoiseksi.

Provinssirockin toinen uusi kotimainen kiinnitys on uuden SLK-albuminsa julkaissut Stam1na. Päiväkohtaiset ohjelmatiedot täällä.

Lahden Mukkulanrannassa järjestettävän Summer Up -festivaalin pääesiintyjäksi on kiinnitetty jamaikalainen reggae- ja dancehalltähti Sean Paul.

Heinäkuun 4. ja 5. päivinä juhlittavan tapahtuman muita esiintyjiä ovat muun muassa brittiräppäri Tinie Tempah ja kotimaiset Cheek, Jukka Poika ja Stig. Lisätietoa täältä.

Lisää luettavaa