Huonoja uutisia Ozzy Osbourne -fanit: miehen kiertue siirtyy jälleen – Helsingin-keikka mukaan lukien

https://www.youtube.com/watch?v=iZUnzqA03y0

Ozzy Osbournen No More Tours 2 -kiertueen Euroopan osuus siirtyy jälleen hamaan tulevaisuuteen. Aiemmin kaikki vuoden 2019 kiertuepäivämäärät, Suomen-keikka mukaan lukien, terveysvaivojensa vuoksi perunut Ozzy Osbourne kertoo, ettei ole vielä valmis palaamaan esiintymislavoille.

”Haluan tehdä päivityksen voinnistani. Kuten varmaan tiedättekin, tai kenties ette, kaaduin tämän vuoden alussa pahasti”, Ozzy kertoo julkaisemallaan videolla. ”Vioitin niskanikamiani ja jouduin leikkaukseen. Minulla on niskassa enemmän ruuveja ja muttereita kuin autossani. En tee kuolemaa, vaan toivun — siinä vain menee hieman pidempään kuin kukaan osasi odottaa. Tylsistyn suunniltani ollessani kaiket päivät jumissa sängyssä. En malta odottaa, että pääsen taas liikkeelle. Joudutte olemaan kärsivällisiä vielä hieman pidempään. Siirrän Euroopan-kiertueeni, sillä en ole vielä valmis. En ole eläköitymässä — minulla on vielä keikkoja heittämättä — mutta kun palaan Amerikkaan, haluan olla sataprosenttisen valmis rokkaamaan sukat jaloistanne. Lisäksi minulta on tulossa uusi albumikin.”

”Kiitos bändilleni ja henkilökunnalleni, Live Nationille ja erityisesti Judas Priestille”, mies lisää. ”Haluan sanoa faneilleni yhden asian: kiitän teitä vilpittömästi kärsivällisyydestänne ja uskollisuudestanne. Rakastan teitä. Nyt voittekin painua vittuun ja antaa minun parantua.”

Live Nationin mukaan Ozzyn Euroopan-kiertue siirtyy vuoden 2021 alkupuoliskolle. Tämä koskee siis myös Helsingin Hartwall-areenalle 20.2.2020 suunniteltua konserttia. Uusista keikkapäivämääristä tiedotetaan myöhemmin. Kiertueen Pohjois-Amerikan osuus pysyy ennallaan ja alkaa ensi toukokuun loppupuolella.

Voit katsoa Pimeyden prinssin videopäivityksen tuosta yltä.