”Iloinen tapahtuma muuttui yhtäkkiä traagiseksi” – Lamb of God kommentoi risteilyllään tapahtunutta onnettomuutta

41-vuotias mies tippui yli laidan eikä tätä pitkistä etsinnöistä huolimatta enää löydetty.
9.11.2023 14:13

Metalliyhtye Lamb of Godin vuosittain järjestämä Headbangers Boat -metalliristeily risteiltiin loka-marraskuun taitteessa. Miamin ja Bahaman välillä kulkenut risteily sai erittäin surullisen ja ikävän käänteen, kun 41-vuotias mies putosi laidan yli mereen jossain vaiheessa paluumatkaa. Kun onnettomuus huomattiin, laiva kääntyi takaisin etsimään mereen pudonnutta miestä, mutta yli yhdeksän tuntia kestäneet etsinnät eivät tuottaneet tulosta.

Lamb of God, joka toimi myös risteilyn yhtenä pääesiintyjänä, kommentoi onnettomuutta lyhyesti heti tuoreeltaan, mutta nyt yhtye on julkaissut some-kanavissaan videon, jonka saatetekstissä kommentoidaan kaameaa tapausta sekä yleisesti koko risteilyä hieman pidemmän kaavan kautta.

”Kiitos kaikille, jotka liityitte mukaan vuosittaiselle Headbanger Boatille kanssamme. Se oli todella erityislaatuinen juhla, joka saattoi yhteen artisteja eri vuosikymmeniltä. Haluamme kiittää kaikkia yhtyeitä, juontajia, koomikkoja, koko henkilökuntaa sekä tietysti faneja tästä matkasta, joka oli pääosin positiivinen ja ilmapiiri hyvä”, yhtye kirjoittaa.

”Oli shokki, miten iloinen juhla muuttui yhtäkkiä traagiseksi. Emme tiedä kaikkia yksityiskohtia, mutta tiedämme, että joka ikinen laivalla ollut on osa perhettämme ja todistimme, miten kaikki laivalla olleet surivat yhdessä sitä, että menetimme yhden omistamme. Olemme ylpeitä siitä, miten metalliyhteisö tuki toisiaan ja juhlisti metallimusiikkia sillä ainoalla tavalla, jonka osaamme. Tämä todellakin on yhteisö.”

Tragediasta huolimatta Headbangers Boat järjestetään taas ensi vuonna. Vuoden 2024 risteilyllä esiintyvät Lamb of Godin lisäksi muun muassa Dethklok, At the Gates, Soulfly, Exodus, Napalm Death, Corrosion of Conformity, Eyehategod ja Chimaira.

Lisää luettavaa