Tarina siitä, kuinka Lamb of God -keulakuva pelasti Children of Bodomin kiertuebussin huumeratsialta keskellä aavikkoa

22.10.2022 13:08

Lamb of God -keulakuva Randy Blythe muistelee Pandoran Tales From The Metalverselle, kuinka onnekas sattuma esti Children of Bodomin kiertuebussin huumeratsian.

Yhtyeet kiersivät aikojen saatossa moneen otteeseen yhdessä, ja noihin aikoihin villiä elämää viettäneellä Blythellä oli tapana nukkua Bodomin bussissa.

Erään kerran ”Arizonassa tai New Mexicossa”, matka katkesi kuitenkin rajavartioston tarkastukseen. Blythe tiesi, että vaikeuksia olisi luvassa, mikäli viranomaiset löytäisivät ajoneuvossa olleet laittomat päihdeaineet. Bussista ulos aavikolle komennetut, edelleen humalaiset ja täysin mustiin pukeutuneet muusikot katselivat lopulta avuttomina, kun koirayksikkö karautti paikalle.

”Koirien käsittelijä alkoi jo lähestyä bussia”, Blythe kertoo. ”Sitten hän katsoi minua ja sanoi: ’Oletko Richmondista? Jäbä, asuin ihan naapurissasi! Kuulin että sinulla on nykyään bändi.'”

Naapurinsa näkemisestä ilahtunut virkamies taivutteli esihenkilönsä antamaan bussin mennä menojaan ilman perusteellisempaa tarkastusta.

”Hän otti koiransa ja vei ne takaisin autoon”, Blythe sanoo. ”Palasimme bussiin täyden hiljaisuuden vallitessa. Kukaan Bodomista ei ollut kuullut keskustelua, joten he kysyivät, ’kuinka oikein teit tuon?’ ’Olen maaginen’, vastasin.”

”Siinä oli tuuria matkassa… vain koska naapurini oli päätynyt rajavartiostoon.”

Alta löytyvällä videolla Blythe puhuu myös ystävyydestään Children of Bodom -jäsenistön ja yhtyeen edesmenneen nokkamiehen Alexi Laihon kanssa.

Lisää luettavaa