Iloisia uutisia Helsingin rokkipeikoille: vesivahingosta selvinnyt Bar Loosister avaa ovensa

2.11.2023 11:42

Ilahduttavia tietoja kantautuu Helsingin Kalliosta! Bar Loosisterin väki viestittää Soundin verkkotoimitukselle, että ravintolan elämää häirinnyt vesivahinko on korjattu ja klubi on remontin jälkeen jälleen valmis avaamaan ovensa. Neljä kuukautta siinä meni, mutta nyt urakka on suoritettu. Hyvä!

Remontin ohella on muutakin pistetty uuteen uskoon, tärkeimpänä uudistettu ruokalista. Loosisterin ravintolapäällikkönä aloittaa Bar Loosen peräsimestä jo useamman vuoden vastannut Joni Bitter, ja keittiömestarin paikalle on kiinnitetty aiemmin Zinnkellerissä ja Palazessa työskennellyt Fatos Veliu.

Torstaina 9. marraskuuta starttaa uusi akustinen klubi, jonka marras-jouluun ohjelmisto julkaistaan viikonlopun aikana. Aukioloaikoja on venytetty viikonloppuisin aamuneljään, joten perjantaisin ja lauantaisin on tarjolla dj-vetoista ohjelmaa. Loosisteriin on aina vapaa sisäänpääsy, narikkaakaan ei tarvitse maksaa.

Loosisterin jokaviikkoinen tietokilpailu Hasta la Visa, Baby! palaa tutulle paikalleen ja starttaa tiistaina 14. marraskuuta. Flippereiden ystäviä kiinnostanee Venom-flipperin kunniaksi 26. marraskuuta järjesettävä turnaus. Bar Loosister sijaitsee osoitteessa Hämeentie 50 ja ovet avautuvat tänään 2.11. klo 15.

Lisää luettavaa