Internetsivujen edelläkävijä CMX osoitti jälleen olevansa kehityksen kärjessä

26.10.2016 18:54

CMX oli ensimmäisiä yhtyeitä Suomessa, joka avasi internetissä omat verkkosivut. Vuonna 1995 alkunsa saanut sivusto sisälsi ajanmukaista tietoa keikoista, julkaisuista sekä esimerkiksi fanien lähettämiä kitaratabulatuureja ja suureen suosioon nousseen, legendaarisen Kysy-palstan, jolla fanit kyselivät mitä sattuu ja CMX vastaili mitä halusi.

Viime vuonna kuitenkin hakkerihyökkäyksen vuoksi sivut kaatuivat ja hävisivät jonnekin bittiavaruuteen kokonaan. Hyökkäyksen jälkeen sivut tulivat takaisin hyvin pelkistetyssä muodossa ja fanit jäivät kaipaamaan vanhojen sivujen perään. Nyt CMX päivittänyt nettisivunsa taas ”ajanmukaisiksi” ja uusinut sivujensa ulkoasun ja sisällön.

Sanontahan kuuluu, että yksinkertainen on kaunista ja sitä uudet verkkosivut todellakin ovat. Jos ei muuta, niin ainakin yhtyeen näköiset ne ovat! Ja kyllähän sivuilta kaikki oleellinen tieto edelleen löytyy… No, ehkä on parempi että käyt itse katsomassa.

CMX julkaisee 25. marraskuuta kolmannen osan Cloaca Maxima -kokoelmalevyjensä sarjaan. Triplalevy kokoaa yhteen hittejä vuodesta 2005 tähän päivään saakka sekä kokoelmaa varten äänitettyjä uusia kappaleita. Joulukuussa yhtye lähtee kiertueelle, jolla se soittaa harvemmin keikoilla kuultuja kappaleita koko bändin pitkän uran ajalta.

Lisää luettavaa