Iron Maidenin Steve Harris sanoo välttelevänsä idoliensa kohtaamista – Muistelee kuitenkin päätyneensä kerran sattumalta tenniskentälle suuren sankarinsa kanssa

Harris ei kuitenkaan puhunut Peter Gabrielille mitään, koska ei halunnut vaikuttaa innokkaalta fanipojalta.
15.1.2020 11:25

Tuoreessa Classic Rock -lehdessä on haastateltu Iron Maiden -kippari Steve Harrisia tämän British Lion -yhtyeen uuden albumin tiimoilta. Harris keskustelee lehdessä myös muistakin aiheista, kuten siitä, ettei hän halua tavata omia idoleitaan, koska ei halua vaikuttaa innokkaalta fanipojalta.

”Välttelin todella pitkään esimerkiksi Jethro Tullin Ian Andersonin tapaamista, koska en tiennyt, mitä olisin sanonut hänelle”, Harris toteaa.

Hän muistelee muun muassa kerran päätyneensä sattumalta Genesis-yhtyeestä ja soolouraltaan tunnetun laulaja Peter Gabrielin tennispariksi, mutta ei silloinkaan juuri keskustellut mitään.

”Olimme samassa hotellissa ja päädyimme lopulta samalle kentälle. En tiedä, tiesikö hän edes kuka minä olen, mutta en sanonut mitään, koska en halunnut kieleni menevän solmuun. En halunnut käyttäytyä kuin fanipoika, vaikka tunsinkin oloni sellaiseksi.”

Samasta syystä Harris sanoo, ettei hän ole koskaan harkinnut tai unelmoinut tekevänsä yhteistyötä musiikillisten esikuviensa kanssa.

”Jos pidät jostain bändistä todella paljon, ei sellaista edes kuvittele. Olet nostanut heidät jollekin jalustalle ja ajattelet, ettei sellainen kuitenkaan olisi mahdollista.”

British Lion julkaisee uuden albuminsa The Burning tulevana perjantaina (17.1.). Iron Maiden ja British Lion nähdään puolestaan molemmat Tampereen Rockfesteillä tulevana kesänä.

Lisää luettavaa