Itsensä lavalla kolhineen Marilyn Mansonin epäonni jatkuu: lisää keikkoja peruttu

Manson pitää ilmeisesti vielä ainakin viikon lisää sairauslomaa.

Marilyn Manson Qstockissa 2017.

Mikä mahtaa olla Marilyn Mansonin tilanne? Uutta levyään promotoiva artisti loukkaantui 30.9. kesken keikan New Yorkissa niin pahasti, että joutui sairaalahoitoon. Manson yritti kiipeillä lavarekvisiitassa, kun lavarakennelma kaatui hänen päälleen ja vahvistamattomien tietojen mukaan teloi hänen jalkansa. Varmaa tietoa Mansonin vammojen laadusta ei kuitenkaan ole.

Ilmeisesti mies loukkaantui kuitenkin pahasti, sillä hän on joutunut jälleen perumaan lisää keikkoja. Heti haaverin jälkeen peruttiin yhdeksän esiintymistä, ja nyt Loudwire kertoo, että Mansonin kiertueaikataulusta on tiputettu kaksi päivämäärää lisää. Konsertit olivat vielä kookkaita festarikeikkoja, tarkemmin ottaen 15.10. järjestettävä Freaker’s Ball -tapahtuma ja 21.–22.10. pidettävä Aftershock-festari.

Mansonin keikkatiedoissa lukee edelleen näiden välissä järjestettäviä esiintymisiä, mutta eiköhän tämä tarkoita, että artisti huilaa kokonaan ensi viikon. Toivottavasti sen jälkeen alkaa jo elämä voittaa. Suomessa Mansonin on määrä esiintyä 12. marraskuuta Helsingin Jäähallissa.