Ihmeiden aika ei ole ohi: Trent Reznor ja Marilyn Manson saattavat olla sopineet riitansa

Uutta yhteistyötä saattaa olla jo vireillä.
20.9.2017 07:29

Nine Inch Nailsin Trent Reznor ja Marilyn Manson olivat 1990-luvulla oiva parivaljakko. Industrial-sävytteisen raskaan rockin jättinimet olivat näkyvästi esillä niin musiikkimediassa kuin levylistoillakin, ja jättipä kaksikko jälkipolvien ihmeteltäväksi sellaisenkin klassikkolevyn kuin Marilyn Mansonin Antichrist Superstar (1996), jonka Reznor tuotti. Mutta eihän se ystävyys kauaa kestänyt.

David Lynchin ohjaaman Lost Hightway -elokuvan (1997) aikaan toveruus muuttui vihanpidoksi, median kautta singotuiksi loukkauksiksi ja murjottamiseksi. Syitä oli monia, mutta viimeisenä niittinä ilmeisesti oli, että Reznor nappasi tilaisuuden tehdä musiikkia Lynchin elokuvaan Mansonin nenän edestä.

Eivätkä osapuolet ole sen jälkeen mahtuneet samaan huoneeseen – vielä vuonna 2009 Reznor kutsui Mansonia julkisesti narkkariksi ja pelleksi. Mutta nyt Consequence of Sound uutisoi, että tilanne saattaa muuttua.

Zane Lowelle antamassaan haastattelussa Manson kertoi, että Dr. Dren ja Jimmy Iovinen yhteistyötä käsitellyt The Defiant Ones -minisarja liikautti hänen sisimmässään jotain siinä määrin, että hän päätti lähestyä Reznoria uudeleen. Reznor vastasi sopuisalla sähköpostilla, jossa NIN-johtaja mainitsi itsekin muistelleensa, miten hienoja juttuja molemmat tekivät aikanaan.

Manson lisäsi olevansa avoin yhteistyölle Reznorin kanssa tulevaisuudessa ja että kaksikko on jo ”puhunut asioista”.

”En tiedä mitä tapahtuu. Mutta minusta [yhteistyö] olisi hienoa, kyllä”, Manson sanoi.

Hyvä uutinen! Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä kauhukaksikko saisi aikaan vanhoina päivinään. Tokkopa uutta Antichristia, kun se oli nuoren miehen raivoa, mutta jotain tyystin erilaista?

Lisää luettavaa