Ja kas, Nickelback-laulajan suunsoitto sai Corey Taylorin pillastumaan täysin – suuret egot ovat kauniisti törmäyskurssilla

Chad Kroeger vs. Corey Taylor, toinen erä.
21.6.2017 08:07

Jos tämä nopeasti virinnyt Nickelback vs. Stone Sour -riita on tarkkaan harkittu siirto – onhan Nickelback sopivasti juuri julkaissut uuden levyn ja Stone Sourilta tulee samanmoinen kuun lopussa –, se on varsin kauniisti toteutettu. Rockmusiikkiin orientoituneet musiikkimediat tuskin muusta puhuvatkaan lähipäivinä kuin siitä, mitä Chad Kroeger sanoi ja miten Corey Taylor vastasi.

Kaikkihan alkoi siitä, kun Nickelback-Kroeger vinoili ruotsalaisen Metal Covenant -median haastattelussa, miten Stone Sourilta puuttuvat hittibiisit. ”Bändi kuulostaa ihan köyhän miehen Nickelbackiltä”, Kroeger tokaisi ja löi lisää löylyä haukkumalla Taylorin toisen yhtyeen Slipknotin naamiopuuhastelut turhanpäiväiseksi kikkailuksi.

Kuinka ollakaan, Corey Taylor vastasi tuleen välittömästi.

”Minulla ei ole mitään muita Nickelbackin jäseniä vastaan. Pidän kovasti Chadin veljestä Mikestä. Ainoastaan tämä yksi kaveri, jonka naama näyttää ihan jalalta, on sietämätön. Sehän näyttää ihan jalalta, vai mitä?” Taylor kysyi arizonalaisen radioaseman haastattelussa Blabbermouthin mukaan.

”En halua sanoa mitään pahaa itse Nickelbackistä, koska ei niillä muilla ole kanssamme ongelmia. Ainoastaan tällä tyypillä. Käpertyköön siis Hello Kitty -tyynyineen sänkynsä pohjalle ja pitäköön turpansa kiinni.”

Slipknot-ilkeilyyn Taylor vastasi niin ikään samalla mitalla: ”Soittakoon suutaan niin paljon kuin haluaa. Minut on valittu ’rockin seksikkäimmäksi mieheksi’, vaikka käytän naamiota. Kroeger on valitty ’rockin rumimmaksi mieheksi’, vaikka hän ei käytä. Repiköön siitä.”

Ja sitten katsotaan, mihin suuntaan tilanne kääntyy seuraavaksi. Popkornit paistumaan.

Lisää luettavaa