Jälleen uusi syyte Marilyn Mansonille – entinen avustaja vaatii laulajaa tilille seksuaalisesta ahdistelusta

19.5.2021 09:38

Kohu Marilyn Mansonin ympärillä paisuu. Manson on ollut myrskyn silmässä viimeistään helmikuusta lähtien, kun miehen entinen tyttöystävä Evan Rachel Wood kertoi sosiaalisessa mediassa nimeltä mainiten rokkarin kohdelleen häntä sikamaisesti pariskunnan yhteiselon aikana. Kuvioon liittyy seksuaalista ahdistelua, pahoinpitelyjä ja kaikenlaista karmeaa. Huhtikuussa puolestaan toinen entinen seurustelukumppani Esmé Bianco nosti Mansonia vastaan syytteen seksuaalisesta ahdistelusta, ja nyt muusikon entinen avustaja Ashley Walters teki samanlaisen päätöksen.

Waltersin syytteestä uutisoi muun muassa Rolling Stone. Waltersin mukaan Manson kohteli häntä kammottavasti muun muassa tarjoten avustajaansa yhteistyökumppaniensa ahdisteltavaksi. Mansonin kerrotaan kourineen Waltersia myös itse, saaneen raivokohtauksia, uhkailleen avustajaansa ja rehennelleen, miten rokkitähti voi tehdä naisille mitä huvittaa ilman seuraamuksia. Koko surullisen selonteon voi lukea edellä olevasta linkistä.

Manson on kiistänyt kaikki häntä kohtaan esitetyt syytökset. Helmikuussa hän kirjoitti vastineessaan ahdisteluväitteiden olevan ”kammottavaa todellisuuden vääristelyä”, ja Biancon syytteet hän on kuitannut ”todistettavasti vääriksi”. Uusinta syytettä artisti ei ole ennättänyt vielä kommentoida.

Lisää luettavaa