Jane’s Addiction -nokkamies muistelee, miten onnistui suututtamaan David Bowien – Vieläpä kahdesti

Perry Farrell sanoo Bowien ärsyyntymisen olleen kova paikka hänenlaiselleen pitkän linjan fanille.
16.5.2022 16:51

Jane’s Addiction -nokkamies Perry Farrell vieraili hiljattain yhdessä The Smashing Pumpkinsin Billy Corganin kanssa Howard Sternin radio-ohjelmassa mainostamassa tulevaa yhteiskiertuettaan. Jossain vaiheessa keskustelua puheeksi tuli David Bowie, jonka suureksi faniksi molemmat laulajat tunnustautuvat. Farrell, joka ennen ensimmäisen bändinsä perustamista toimi peräti Bowie-imitoijana, muistelee onnistuneensa suututtamaan Bowien ei kerran vaan peräti kahdesti.

Ensimmäinen kerta tapahtui, kun Farrell oli lentokentälle kiirehtiessään unohtanut vahingossa puhelimensa taksiin. Taksikuski selaili puhelinta ja bongasi sieltä Bowien numeron.

”[Kuski] alkoi soitella Bowielle, että ’Hei jou, David, minä täällä!’. Se kaveri jatkoi soittelua ja minä jouduin pahoittelemaan hänen puolestaan. Sain sen häneltä anteeksi”, Farrell kertaa.

”Mutta sitten samoihin aikoihin – tämä tapahtui joskus kun internet oli vasta tullut – sain sähköpostia, enkä tiennyt mistään sähköpostien kopioiden salatuista vastaanottajista. Sain viestiä, jossa minua pyydettiin mukaan auttamaan tämän järven pelastamisessa. Innostuin ja tunsin itseni hyvin altruistiseksi, että nyt pelastan maailman ja ajattelin, josko David haluaisi tulla mukaan.”

”Lähetin hänelle viestiä: ’David, sinun pitää auttaa minua pelastamaan nämä kalat Ontariossa’, mutten tajunnut, että siinä viestiketjussa oli jotain 300 muuta tyyppiä. Joten kaikki ne tyypit alkoivat viestitellä Davidin kanssa. Hän ärisi minulle: ’Perry, mitä ihmettä teet?’ ja minä vastasin, että anteeksi, en tiedä!”

Farrell toivoi pääsevänsä pyytämään Bowielta anteeksi kasvotusten vuonna 2016 Bowien ja tuottaja Tony Viscontin järjestämässä konsertissa, mutta valitettavasti Bowie nukkui pois vain kaksi viikkoa ennen suunniteltua konserttia.

”Davidissä oli erityistä näin vaihtoehtoisen musiikin vinkkelistä se, että hän olisi voinut olla Frank Sinatra, kuin joku niistä tyypeistä, mutta hän valitsi olla outolintu kuin me. Hän on meidän outojen tyyppien Frank Sinatra”, Billy Corgan lisäsi keskusteluun.

Lisää luettavaa