Ketä artistia Jimmy Page fanittaa oikein huolella? Tämä selviää pitkästä ylistysviestistä sosiaalisessa mediassa

8.9.2023 07:00

Jimmy Page on lukemattomien muusikoiden idoli, mutta myös Zeppelin-maestrolla on omat sankarinsa. Muutama päivä sitten Page innostui kirjoittamaan Instagramissa pitkät pätkät siitä, miten syyskuun alussa vuonna 2014 nähty Kate Bushin keikka oli hänelle valtava kokemus. Konsertti mitä ilmeisimmin ravisteli kitaristia sielun pohjia myöten.

”Kate Bush on vastuussa monista uskomattomimmista töistä, mitä minulla on ollut ilo kokea”, Page kirjoittaa. ”Kun kuulin hänen teini-iässä kirjoittamansa Man with a Child in His Eyes -kappaleen, joka julkaistiin hänen debyyttilevyllään, tiesin että kysymyksessä oli ainutlaatuinen lahjakkuus, jolla oli valmiiksi syvä ymmärtämys musiikista. Sittemmin hän kasvoi artistina ja julkaisi vuosien mittaan katalogin lumoavan lyyristä musiikkia.”

Kun Bush palasi vuonna 2014 Lontoon Hammersmith Odeonin lavalle, Page sai hommatuksi muutaman lipun paikan päälle. Zeppelin-kitaristi vaikuttui siitä, millainen vuorovaikutus artistin ja yleisön välillä vallitsi.

”Kate Bush sai yleisön sitoutumaan konserttiin ennennäkemättömällä tavalla. Katsojia pyydettiin pidättäytymään keikkojen kuvaamisesta, ja yleisö noudatti pyyntöä. Jos joku olisi niskuroinut, hänet olisi varmaan lynkattu”, Page kirjoittaa.

”Yleisö todella rakasti ja kunnioitti Katea”, Page jatkaa. ”Hänen esiintymisensä visuaalisuus ja musiikki liikuttivat jokaista meistä katsojista syvästi.”

Lue Pagen koko viesti alta:

Lisää luettavaa