Joe Lynn Turner edelleen sairaalahoidossa – ”Kipu on ruokkinut hänen rohkeuttaan”

Laulajan vointi on kuitenkin jo parempaan päin.
24.4.2018 11:40

Rainbow’n ja Deep Purplen riveistäkin tuttu laulaja Joe Lynn Turner on edelleen hoidettavana minskiläisessä sairaalassa, jonne mies kiidätettiin sydänkohtauksen vuoksi. Joe Lynn ja tämän vaimo Maya ovat nyt julkaisseet Facebookin välityksellä tiedon, että laulaja joutuu vielä jäämään Valko-Venäjälle hoidettavaksi. Hänen tilansa kerrotaan kuitenkin olevan vakaa ja mielen korkealla.

”Kiitoksia kärsivällisyydestänne ja tuestanne näiden rankkojen päivien aikana. Olemme nöyriä kaiken sen rakkauden ja huolen määrän edessä, jota maan joka kolkasta on päällemme satanut. Se todella lämmittää sydämiämme ja inspiroi voittamaan!” tiedotteessa kerrotaan.

”Emme aina voi kontrolloida kaikkea, mitä meille elämässämme tapahtuu, mutta voimme vaikuttaa siihen, miten siihen vastaamme. Vahvana persoonana Joella on aikomus palata lavoille lähitulevaisuudessa ja pitää tätä ikävää kokemusta oppituntina. Kuten todellisen artistin kuuluu, hän hakee motivaatiota ja inspiraatiota kaikesta, mitä hän on käynyt läpi ja tekee näin hengestään entistäkin vahvemman. Kipu on ruokkinut hänen rohkeuttaan!”

Lisää luettavaa