Johanna Kustannus muuttumassa hiphop-labeliksi?

8.1.2014 20:56

Kuten Soundikin taannoin kertoi niin hiphop-artisti Mikko ”Pyhimys” Kuoppala on kiinnitetty perinteikkään Johanna Kustannus -levy-yhtiön tuotantopäälliköksi.

– Vaikka oma taustani on rapin piirissä niin tavoitteeni ei ole muuttaa Johannaa urbaanin musiikin labeliksi, vaikka aiommekin pysyä kiinni tässä ajassa ja uusissa innovaatioissa, Kuoppala kertoi tuolloin linjauksestaan.

”Urbaani musiikki” on tietenkin kovinkin suhteellinen käsite, mutta Pyhimyksen uudet kiinnitykset löytyvät joka tapauksessa artistin omalta mukavuusalueelta. Onhan Johanna nimittäin julkaisemassa tänä vuonna ainakin Asan, Heikki Kuulan, Paperi T:n, Hätä-Miikan ja Teflon Brothersin uudet pitkäsoitot. Pyhimys itse vaikuttaa viimeksi mainitussa yhtyeessä.

– Mikko tulee kehittämään omaa artistirosteriaan täysin itsenäisesti. Visiomme mukaan Johanna Kustannus jatkaa perinteikästä työtä innovatiivisia, rohkeita ja lahjakkaita artisteja tajuavana ja löytävänä levymerkkinä, Universal Musicin taiteellinen johtaja Riku Mattila taas sanoo.

Lisää luettavaa