Jos ei Rock & Roll Hall of Fame juuri Bruce Dickinsonia nappaa, niin eipä asiasta innostu Steve Harriskaan – ”Se ei edusta mitään”

23.6.2023 11:41

Iron Maiden on ollut ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen kahdesti, mutta vieläkään kunniagallerian ovet eivät ole brittimetallin uuden aallon pioneereille auenneet. Laulaja Bruce Dickinson on aiemmin puhunut instituutiosta happamaan sävyyn ja todennut, ettei sinne pääseminen paljoa miestä hetkauta.

Metal Hammer kysyi basisti Steve Harrisin mielipidettä asiasta.

”En ole koskaan jaksanut stressata itseäni asialla”, Harris toteaa. ”En ole puolesta tai vastaan. En vastusta sitä tai mitään, mutta ihmisten saama tunnustus sieltä on ihan jees.”

”En ole kuitenkaan koskaan vaivannut sillä päätäni”, Harris jatkaa. ”Emme ole koskaan tehneet musiikkia päästäksemme johonkin Hall of Fameen tai vastaavaan. Jos fanit saisivat äänestää siitä, se olisi ihan ok, mutta nyt se toimii niin, että fanien äänet lasketaan yhdeksi riippumatta niiden määrästä. Joten se ei varsinaisesti edusta mitään. En tiedä mitä ajattelisin jos meidät sinne nimettäisiin.”

Lisää luettavaa