Jos Nickelback oli ennen maailman inhotuin bändi, Slipknot-laulaja on löytänyt vielä pahemman vaihtoehdon

21.2.2019 08:22

Slipknotin ja Stone Sourin keulakuva Corey Taylor on ottanut pariinkin otteeseen yhteen Nickelbackin kanssa. Taylor ja Nickelbackin Chad Kroeger ovat nakelleet toisilleen loukkauksia haastattelujen ja sosiaalisen median välityksellä, mutta nyt tämä riita näyttäisi olevan lopussa. Tai ainakin sen rinnalle on tulossa uusi, kun Taylor kertoo löytäneensä vielä Nickelbackiakin vihattavamman yhtyeen.

Taylor kertoi hiljattain Steve Jonesin Jonesy’s Jukebox -radio-ohjelmassa, että Imagine Dragons on hyvää vauhtia siirtymässä rock-kentän inhotuimmaksi yhtyeeksi. Ajatuksessa saattaa hyvinkin olla perää, sillä orkesteri on kerännyt happamia kommentteja useammastakin lähteestä – esimerkiksi Slayerin Gary Holt on kutsunut kokoonapanoa ”maailman paskimmaksi bändiksi”.

Taylor ja Steve Jones keskustelivat lähetyksessä siitä, miten Nickelbackista on muodostunut eräänlainen rock’n’rollin syntipukki, ja siinä vaiheessa Imagine Dragons tuli puheeksi.

”Nickelback on antamassa sitä viestikapulaa eteenpäin Imagine Dragonsille, mikä on minusta hienoa. Siinäpä kamala bändi. Ja se on kotoisin Las Vegasista, joten saan kotipuolessa varmaan vastalauseita. En kai voi näyttää enää naamaani julkisesti kaupungilla”, Las Vegasissa asuva Taylor veisteli ja jatkoi:

”Mutta joo, ihmiset alkavat pikkuhiljaa arvostaa enemmän Nickelbackia ja kääntää inhoaan Imagine Dragonsia kohtaan.”

Miten mahtaa lohikäärmebändi vastata, se jää nähtäväksi. Vai vastanneeko mitenkään. Slipknotin voi joka tapauksessa nähdä Suomessa Hyvinkään Rockfestissä 7. kesäkuuta.

Lisää luettavaa