”Paskin bändi, mitä olen koskaan kuullut” – Slayer-kitaristi näki niin huonon keikan, että suuttui

10.1.2019 12:43

Slayerin ja Exoduksen kokoonpanoista tuttu Gary Holt purki hiljattain tuntojaan Instagramissa. Holt sattui näkemään suuren jenkkifutismatsin puoliajalla Imagine Dragonsin keikan, ja kokemus oli palautteen perusteella suorastaan traumatisoiva. Holtin julkaisema teksti oli niin räväkkää, että mies taisi tulla itsekin myöhemmin katumapäälle, sillä kirjoitus on nyttemmin poistettu. Aiheesta ehtivät kuitenkin uutisoida muun muassa Loudwire ja Metalhead Zone -blogi.

”Pyydän, älkää kutsuko tätä maailman paskinta bändiä ’rockiksi’. He ovat yksinkertaisesti surkein bändintapainen, mitä olen koskaan kuullut. Ugh, hirveää”, Holt kirjoitti edellä mainittujen lähteiden mukaan.

”En tavallisesti halua mollata muita muusikoita julkisesti, mutta nämä tyypit eivät oikeastaan voi kutsua itseään muusikoiksi. Joten vitut heistä!”

Imagine Dragonsin tuorein albumi Origins julkaistiin viime marraskuussa. Soundin Jari Jokirinne ei ollut arviossaan yhtä jyrkkä kuin Holt, mutta eipä kriitikkokaan yhtyeestä liiemmin innostunut: ”Imagine Dragons kuuluu siihen yhtyeiden joukkoon, jota varmasti seuraisi mielellään jossain kesäisellä festarilla hyvän seuran ja alkoholin parissa, mutta levymitassa siitä ei kyllä jaksa innostua. Itse asiassa se kuulostaa Origins-levyllä ennakko-odotuksiakin vaisummalta”, Jokirinne kirjoittaa.

Lisää luettavaa