Jos Slipknotista tehtäisiin elokuva, kuka näyttelisi Corey Tayloria? Solisti paljastaa omat ehdokkaansa

25.4.2023 20:57

Slipknot-perkussionisti Shawn ’Clown’ Crahan totesi viime vuonna, että yhtyeestä ”tehdään ehdottomasti” jossain vaiheessa elokuva.

”Siitä ei ole kauaa kun olin erittäin turhautunut tähän ajatukseen, koska niin sanottu bisnespuoli painosti meitä siihen suuntaan”, Crahan totesi NME:lle.

Crahan painotti haluavansa olla projektissa mukana täysillä tai ei ollenkaan.

”En voisi koskaan saada ketään luomaan meitä, joten säästelen sitä elokuvaa varten”, Crahan sanoi. ”Minulle on tuotu niin monta ideaa ja on niin monta ihmistä jotka ovat saaneet minut turhautumaan siihen. He ovat itse asiassa sanoneet minulle, että ’ehkäpä olisi parempi jos et olisi mukana.’ Ja minä siihen: ’Joo, katsotaanpa miten se onnistuu.'”

”En ole tekemässä Bohemian Rhapsodyä. [Slipknotissa] on monta jätkää jotka tulee esittää yhtäläisessä valossa – yksikään ei ole muita suurempi, eikä bändiä voi esitellä esittelemättä heitä kaikkia. Ja sitten on jo edesmennyt ensimmäinen managerimme [Sophia John] – sen tarinan tulisi olla mukana – ja sitten on noin tusinan runkkarin verran sekalaista seurakuntaa… se on iso tarina! Se on hullua. Aiomme tehdä sen, mutta se tapahtuu meidän ehdoillamme.”

Kenties pääsemme siis jonakin päivänä seuraamaan Iowan naamiopoppoon edesottamuksia valkokankailla.

Metal Hammer on nyt tiedustellut laulaja Corey Taylorilta kenet hän haluaisi esittämään itseään mahdollisessa rainassa.

”Voi luoja! Olisin sanonut Taron Egerton ellei hän olisi näytellyt Elton Johnia [vuoden 2019 Rocketmanissa]”, Taylor naureskelee. ”Meillä on samanlainen vartalotyyppi – hänellä on paksu niska. Hän on minua skrodempi, mutta olen elämäni aikana ollut aika vitun kovassa kondiksessa, ja mielestäni vartalon osalta hän olisi nappivalinta.”

”Jos minun täytyisi valita joku nykyisessä iässäni, sanoisin että luultavasti Tom Hardy”, Taylor lisää. ”Hän on ärhäkkä eikä välitä vittuakaan – hän on yksi suosikkinäyttelijöistäni. Voin nähdä hänessä saman intohimon kuin itsessäni silloin kun haluan vain repiä maskin vittuun ja huutaa päin kaikkien naamatauluja.”

Lisää luettavaa