Joulukalenteri, luukku 15: Anssi Kela suosittelee

15.12.2013 10:56

Soundin joulukalenterissa päivittäin joku artisti raottaa luukkua kuluneen vuoden musadiggailuihinsa. Luukussa 15 suosituksensa antaa erinomaista vuottaan lopetteleva Anssi Kela. Hän halusi suositella kuluneen vuoden aikana parrasvaloihin ponkaissutta Sannia.

”Aikani on tänä vuonna vierähtänyt niin rattoisasti oman musiikin parissa, etten ole ehtinyt kuunnella juuri mitään muuta. Uusia levyjä ei ole hyllyyn pahemmin kertynyt ja olen huomannut olevani täysin pihalla siitä, mitä musarintamalla ylipäätään tapahtuu. Sannistakaan en tiennyt mitään siinä vaiheessa, kun meidät kutsuttiin hiljattain Rumba-lehden yhteishaastatteluun. Haastattelun jälkeen kuitenkin tutustuin hänen levyynsä ja koukutuin välittömästi Jos mä oon oikee -kappaleeseen.

Olen kuunnellut biisiä viime viikkoina paljon. Itse asiassa olen jopa soittanutkin sitä: kuvasimme juuri lisää jaksoja YLEn Hetkiä Kalliossa -sarjaan, jossa esitän lainabiisejä artistivieraiden kanssa. Tuure Kilpeläisen kanssa yritimme ensin soittaa Lou Reediä, mutta se kuulosti tylsältä. Sanni tuli puheeksi ja ehdotinkin Tuurelle tätä biisiä. Hän innostui ja teimme tästä oman versiomme, joka julkaistaan alkuvuodesta. Soitan siinä rumpukonetta ja muutaman kympin hintaista Guitalele-kitaraa.”

– Anssi Kela

Sanni: Jos mä oon oikee

Lisää luettavaa