Joulukalenteri, luukku 8: Stam1nan Hyrde suosittelee

8.12.2013 10:44

Soundin joulukalenterissa päivittäin joku artisti raottaa luukkua kuluneen vuoden musadiggailuihinsa. Luukusta 8 kurkistaa Stam1nan Hyrde, jolle tänä vuonna on kolahtanut etenkin Carcassin Surgical Steel

 

”Eivät sitten musiikkibisneksen joulupukit julkaisseet kovinkaan monta mielenkiintoista levyä kuluvana vuonna. Ehdoton helminkäinen sieltä kuitenkin tupsahti lähikauppiaan tiskille, nimittäin Carcassin Surgical Steel -pitkäsoitto. Jumalauta! Tämä ei ole pehmää pakettia nähnytkään!

Vanha kunnon Aku Ankka, eli basistilaulaja Jeff Walker, joka julkaisi joitakin vuosia sitten hullutuspäissään country-musiikkia, on taas ottanut oikean suunnan maailman parhaan lahtausmetalliorkesterin kanssa. Kun on kerran pentuna Heartwork-albumin puraisun tuntenut, osuu tämän paluualbumin soundi lähemmäksi sydäntä kuin keuhkot.

Jos jo etukäteismaistiaisena julkaistu Captive Bolt Pistol naulasi kepekset penkkiin, koko albumi iski kertaistumalta kuin Vlad Tepesin seivästemppu! Näillä eväillä joulupukin kolttu on sysimusta ja ensi vuonna syödään teurasjätettä possutehtaalla oikein urakalla, taustamusiikkina Noncompliance To ASTM F 899-12 Standard.”

– Antty ”Hyrde” Hyyrynen

 

Koko Surgical Steel -albumin voi kuunnella vaikkapa Soundin levyarvion yhteydestä.

Carcass: Noncompliance To ASTM F 899-12 Standard

Lisää luettavaa