Artisti: Carcass

Haastattelu: Carcassin uusi albumi koki pandemian keskellä Iron Maidenin kohtalon

Metalliklassikko Carcass ei pidä liiemmin kiirettä uusien levyjen äänittämisen suhteen: bändin edellinen albumi Surgical Steel julkaistiin vuonna 2013. Uuden Torn Arteries -levyn julkaisuajankohta tosin ei ollut bändin päätettävissä, selviää Timo Isoahon toimittamasta haastattelusta.

Loputon koronavideoiden sarja poiki varsin reippaan version vanhasta Anthrax-klassikosta

Koronapandemia on raivonnut jo iät ja ajat, mutta edelleen muusikot jaksavat tehtailla karanteenivideoita yleisön iloksi. Two Minutes to Late Night -videosarjan viimeisimmässä osassa Carcassin, Integrityn, Peripheryn ja muiden sellaisten orkesterien jäsenet esittävät yhteistuumin oman näkemyksensä Anthraxin Caught in a Moshista. Tämän reippaan pogoilubiisin kuuntelee aina mielellään, joten klikkaa alempaa biisi soimaan ja fiilistele menemään.

Nyt tuli tekijämiehiltä julki kiitettävän jämäkkä karanteenitulkinta AC/DC-klassikosta

Jos koronapandemiasta haluaa etsiä hyviä puolia, niin ainakin se on poikinut useita kiintoisia cover-esityksiä. Muusikot toisensa jälkeen ovat innostuneet äänittämään kotioloissaan tulkintoja omista suosikkikappaleistaan, ja nyt kuullaan, miten AC/DC:n 1970-luvun fanisuosikki irtoaa Clutchin, Carcassin, Convergen ja Cave Inin jäseniltä. Melkoinen ryhmä kasassa!