Jouni Hynynen ei usko mahdollisuuksiinsa

28.12.2009 14:05

Keikkapaussille ennen joulua jääneen Kotiteollisuuden keulahahmo Jouni Hynynen, tunnettu alkoholin ystävä, aikoo pitää niin sanotun tipattoman tammikuun.

Mies sanoo: "Olen pitänyt tipatonta tammikuuta aina amatöörien ja naisten vouhotuksena. Oma periaatteeni on se, että juon silloin kun huvittaa. Alkoholinkäyttöni liittyy lähinnä työhöni, kotona en tavallisesti juo. Voisi kiteyttää, että olen kännissä vain töissä.

Nyt ajattelin pyrkiä tipattoman tammikuun viettoon. Tiedän jo nyt, että se ei tule onnistumaan. Taakse jääneet railakkaat pari vuotta takaavat kuitenkin sen, että tällä hetkellä ei tee alkoholia mieli, eikä ryyppääminen missään muodossa kiinnosta pätkääkään. Näissä fiiliksissä lähden siis liikkeelle vuoteen 2010.

Tarkoitukseni on kertoa karua kertomaa oman tipattomani epäonnistumisesta. Toivottavasti se jollain kierolla tavalla kannustaa teitä pitämään korkin kiinni. "

Lue lisää täältä.

Kotiteollisuus aikoo rauhoittaa ensi vuoden muun muassa biisien kirjoittamiseen. Orkesterin on toistaiseksi vahvistettu esiintyvän vain Radio Rockin risteilyllä 27.-28.3

Lisää luettavaa