Judas Priest -kitaristi reagoi tulisesti ex-kitaristin väitteisiin – ”Valheellista, perusteetonta, tarpeetonta ja todella valitettavaa”

Richie Faulkner kommentoi K. K. Downingin hiljattaisia lausuntoja.
7.5.2019 08:59

Entinen Judas Priest -kitaristi antoi hiljattain saksalaismedialle lausuntoja, joissa tämä muun muassa väitti rumpali Scott Travisin ja hänen korvaajakseen bändin riveihin kiinnitetyn Richie Faulknerin olevan vain palkattuja muusikoita eivätkä bändin virallisia jäseniä. Travis liittyi bändiin kuitenkin jo 30 vuotta sitten ja Faulkner vuonna 2011 Downingin lähdettyä.

”Mielestäni on väärin, että Scott, Richie sekä Andy [Sneap, Glenn Tiptonia keikoilla tuuraava kitaristi] eivät ole virallisesti Judas Priestin jäseniä vaan palkkamuusikoita. Lavalla on siis vain kaksi oikeaa jäsentä tällä hetkellä”, Downing hämmästeli Bleeding4metalin haastattelussa.

Nyt Richie Faulkner kommentoi Downingin lausuntoja Twitterissä ja muun muassa ampuu väitteet palkollisena olemisesta alas. Hän myös ihmettelee, miksi Downing ylipäänsä heittelee tällaisia väitteitä.

”En ole varma, miksi joku kuvittelee hänellä olevan oikeus keskustella toisten taloudellisista tilanteista julkisesti, piti väitteet paikkansa tai ei. Tämä tuntuu olevan vain sivallus bändin suuntaan ja yritys vähätellä minun ja Scottin asemaa bändissä”, Faulkner aloittaa.

”Ihan vain tiedoksi, etten ole ollut palkollisena sitten vuoden 2012 ja minulla on ensimmäisestä päivästä lähtien ollut täysi sananvalta luovassa mielessä. Tämä ryhmä on ollut minulle kuin perhe ja sekä bändi että manageriporras ovat aina osoittaneet sanoillaan ja teoillaan, että he haluavat täysivaltaisen jäsenen. On ollut suuri kunnia palvella maailman parhaassa heavy metal -yhtyeessä ja antaa 1000 prosenttia faneille, jotka ovat tukeneet bändiä 50 vuoden ajana.”

”On sääli, että ihminen, jota pidin suuressa arvossa, kokee, että hänen täytyy turvautua näin alhaisiin keinoihin, vaikken ole tehnyt muuta kuin antanut kaikkeni täyttääkseni sen tilan, jonka hän itse jätti tyhjäksi. Se on valheellista, perusteetonta, tarpeetonta ja todella valitettavaa.”

”Olemme yleensä pitäneet tiukasti jalat maassa emmekä ota osaa tällaiseen netin klikkikirjoitteluun, mutta tällä kertaa tunsin henkilökohtaisen rajani ylittyneen ja halusin oikaista nämä valheet itse.”

https://twitter.com/RichieFaulkner/status/1125487443682185216

Lisää luettavaa