”Mitä vähemmän sanon, sen parempi” – Judas Priest -basisti ruotii suhdettaan K. K. Downingiin

AOP

Judas Priest -basisti Ian Hill ruotii Mitch Lafonin isännöimässä Rock Talk With Mitch Lafon -podcastissa nykyistä suhdettaan yhtyeen alkuperäiskitaristi K. K. Downingiin. Priest-leirin ja Downingin tulenarat välithän ovat puhuttaneet viime vuosina enemmänkin, niin itse osapuolia kuin orkesterin laajaa fanikuntaakin.

”Musiikillisesti emme enää ole tekemisissä”, Hill sanoo. ”Olen varma, että jos soittaisin hänelle ja kysyisin, että ’Haluaisitko lähteä pubissa käymään?’, hän vastaisi kyllä. Tiedän, että hän sanoisi niin. Mutta emme ole olleet missään yhteyksissä viimeiseen kahteen vuoteen, sillä olemme niin kiireisiä. Mutta mielestäni musiikillisessa mielessä tiemme ovat erkaantuneet. Mitä vähemmän sanon, sen parempi, sillä minut luultavasti murskataan Blabbermouthissa mikäli sanon jotakin. Minun täytyy olla varovainen.”

Viime syksynä Downing kommentoi kipakasti Hillin selityksiä sille, miksi häntä ei pyydetty takaisin Priestin riveihin kitaristi Glenn Tiptonin jättäydyttyä sivuun sairastamansa Parkinsonin taudin takia. Downing itse on epäillyt lähettämänsä kiukkuisen erokirjeen olevan merkittävä syy siihen, miksi kutsua ei ole edelleenkään kuulunut.

Voit kuunnella Hillin haastattelun kokonaisuudessaan alta.