Judas Priest -leiristä kantautuu huolestuttavia tietoja: Parkinsonia sairastava Glenn Tipton ei voi hyvin, sanoo Ian Hill

AOP

Viime vuonna Pohjois-Amerikasta startanneen Firepower-kiertueensa takaisin Uudelle mantereelle vienyt Judas Priest esiintyy 10. päivä kesäkuuta Lethbridgessä, Kanadassa. Tämä itsessään on toki pelkästään positiivinen juttu, mutta samaa ei voi sanoa keikan alla basisti Ian Hillin paikalliselle lehdelle antamista kommenteista, jotka piirtävät huolestuttavaa kuvaa Parkinsonin taudin takia vakituisesta kiertuemiehistöstä syrjään jääneen Glenn Tiptonin tämänhetkisestä voinnista.

”Glenn ei voi erityisen hyvin tällä hetkellä”, Hill kertoo Lethbridge Heraldille myöntämässään puhelinhaastattelussa. ”Hän kävi esiintymässä ensimmäisellä keikalla Floridassa, mutta en usko hänen olevan mukana enää loppukiertueen aikana. Mutta mistäs sitä ikinä modernin lääketieteen kanssa tietää?”

Hill lisää, että yhtye olisi halukas pitämään Tiptonin tilalle hälytetyn Andy Sneapin orkesterin pysyvänä kitaristina, mutta kysyttynä tuottajana häärivällä miehellä riittää muita kiireitä vähän liiankin kanssa yhtälön toteutumiseksi.

”Rakastamme Andyä”, Hill sanoo. ”Hän on hieno tyyppi ja loistava kitaristi, ja pitäisimme hänet mielellämme yhtyeen vakituisena kitaristina.”

Voit lukea haastattelun kokonaisuudessaan Lethbridge Heraldin sivuilta.