Kantria tarjolla Kangasalla! Kahdestoista Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festari juhlitaan Peltolan tilalla elokuussa

18.–19. elokuuta järjestettävä tapahtuma on kasvanut treenikeikasta yli 3000 hengen festariksi.
20.4.2023 13:55

Peltolan tilalla Kangasalla järjestetään tänä vuonna kahdestoista Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festivaali. 18.–19. elokuuta juhlittavan kantrirock-tapahtuman pääesiintyjinä nähdään perjantaina J. Karjalainen ja lauantaina Anssi Kela.

Päälavalla esiintyvät myös country-, blues- ja rockmusiikkiyhtye Hoedown sekä soul-klassikoita ja omaa tuotantoaan esittävä Soulmiehet – Sami Saari ja Jusu Pöyhönen. Muita jo julkaistuja esiintyjiä ovat Sorrowhearts, Sauerkraut7, Jykä Sirainen Bourbon Jam, Creek Road Eleven, Still, Uncle John duo, Stenari, Self Rising Flour, Irjala ja S4kua. Lisäyksiä esiintyjiin ja tapahtuman juontaja julkistetaan myöhemmin.

Myös R3-nimellä tunnettu festari järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2005, jolloin se toimi tapahtuman festivaalijohtaja Riku-Sippo Uotilan Still-yhtyeen treenikeikkana. Festivaali kerää nykyisin Raikun kylälle yli 3000 hengen yleisön.

”Raikku rokkaa ja rakastaa -tapahtuma on paikka, jossa viihdytään yhdessä runsaan musiikkitarjonnan sekä hyvän ruuan ja juoman äärellä. Se on pieni palanen kantrimusiikin syntysijan, Tennesseen Nashvillen tunnelmaa keskellä suomalaista maaseutua”, kommentoi Uotila.

Liput tapahtumaan voi hankkia festivaalin verkkosivuilta.

Lisää luettavaa