Kappale kauheinta Suomea – Jouni Hynysen Maanalainen armeija julkaisi ensimmäisen tärpin tulevalta ep:ltä

Kappale löytyy myöhemmin syksyllä ilmestyvältä ep-levyltä.
20.8.2021 08:19

Kotiteollisuus-nokkamies Jouni Hynysen Maanalainen armeija julkaisee uuden neljän biisin ep-levyn perjantaina 3. syyskuuta. Nyt levyltä on julkaistu ensimmäinen maistiainen, joka kantaa nime Kappale kauheinta Suomea.

”Maanalaisen armeijan debyyttilevy ilmestyi tammikuussa 2020. Biisejä sille olin tehnyt jo vuoden verran ennen sitä, sellaisia, jotka eivät tuntuneet sopivan Kotiteollisuudelle. Siitä en välittänyt, koska ’säveltäjä/sanoittaja’ tekee sitä mikä sillä hetkellä hyvälle tuntuu”, Hynynen kertoo.

”Kun tajusin, että levyyn liittyvä kiertue koronan takia siirtyi kahteenkin otteeseen, päätin, että teen sitten lisää tällaista materiaalia. Toki väliin mahtui myös Kotiteollisuuden levyn teko, mutta Maanalaisen armeijan materiaalia tuntui tulevan siinä sivussa varsin helposti. Välillä en tiennyt, kumpi edellä liikutaan. Enkä rehellisesti sanottuna tiedä vieläkään.”

Hynysen mainitsema, jo pariin otteeseen lykkääntynyt kiertue pääsee (näillä näkymin) viimein alkamaan ep-levyn julkaisupäivänä Lappeenrannasta. Tarkemmat keikkapäivät ja -paikat voit tarkistaa täältä.

”En vieläkään voi uskoa, että nämä viimein toteutuvat. Rundi on nyt kaksi kertaa siirretty, joten vieläkin on tunne, että salama iskee orastavaan pälvikaljuuni näinä hetkinä. Silti: On hyvä, toivoa täynnä oleva fiilis.”

Lisää luettavaa