Kasaritähti kummastelee, miksi ”fanit maksavat suuria summia ’rocktähdille’, jotka eivät välitä miltä he kuulostavat tai näyttävät”

27.6.2021 15:56

1980-luvun lopulla mainetta niittäneen kristillisen metalliyhtye Stryperin keulakuva Michael Sweet heittää piikkiä kohti artisteja, joilta ei miehen mukaan enää oikein tahdo löytyä tarpeeksi ammattiylpeyttä. Nimet jäävät mainitsematta, mutta kukin voi tykönänsä spekuloida kohteilla.

”En ole koskaan ymmärtänyt, kuinka jotkut bändit ovat saaneet menestystä ja porskuttavat edelleen menemään vaikka he eivät voisi vähempää välittää! Tai he ovat saattaneet menettää kykynsä kokonaan”, mies kirjoittaa Facebook-päivityksessään. ”Miksi fanit maksavat suuria summia ’rocktähdille’, jotka eivät välitä miltä he kuulostavat, näyttävät tai miten he soittavat? Se on minulle täysi mysteeri.”

”Kuvittele, jos menisit baseball- tai jalkapallo-otteluun ja syöttäjä tai pelinrakentaja ei pystyisi suoriutumaan lainkaan”, mies jatkaa. ”Menisikö se läpi urheilumaailmassa? Ei tietenkään! Miksi se on hyväksyttävää musiikkimaailmassa? On bändejä, joissa ei osata laulaa tai soittaa, tai jotka ovat luovuttaneet fyysisesti, mutta silti fanit törsäävät kovalla työllä tienaamansa rahat nähdäkseen nämä aina vain uudelleen. Ja bändejä/esiintyjiä, jotka eivät vain enää välitä eikä heillä ole aikomustakaan antaa fanien rahoille vastinetta. En koskaan tule ymmärtämään sitä. Se ei käy millään muotoa järkeen.”

Lue Sweetin päivitys kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa