Kato käy In Flamesissa: Ruotsin melodeath-suuruus on jälleen yhtä jäsentä köyhempi

Peter Iwers

Vuodesta 1999 saakka In Flamesissa musisoinut basisti Peter Iwers jättää yhtyeen. Iwers ilmoittaa asiasta bändin sosiaalisen median kanavissa.

”Ystävät, olen päättänyt jättää In Flamesin keskittyäkseni muihin asioihin. Niinpä meneillään oleva Yhdysvaltain-kiertue on viimeiseni yhtyeessä, joten mikäli satut olemaan lähistöllä, tule moikkaamaan”, Iwers kirjoittaa.

”Tämä on ollut liki 20 vuotta yhtä ilonpitoa, ja olen ikuisesti kiitollinen kaikille teille antamastanne tuesta. Te teitte tämän mahdolliseksi. Nyt on kuitenkin aika siirtyä eteenpäin ja jatkaa muiden musiikillisten ja ei-musiikillisten seikkailujen äätellä.”

”Toivon pelkkää hyvää Niclakselle, Andersille, Björnille ja Joelle”, Iwers kirjoittaa viestinsä päätteeksi. Lue miehen koko tiedote alempaa.

Iwersin ero tulee melkein tasan vuosi sen jälkeen, kun rumpali Daniel Svensson poistui bändistä muiden haasteiden pariin. Väkisinkin tulee mieleen, alkaako vanhan sotaratsun jäsenistöllä askel painaa. Onhan sitä tullut jo soiteltuakin, ei siinä mitään. Svenssonin korvasi amerikkalaismuusikko Joe Rickard, Iwersin seuraajasta ei ole vielä tietoa.