Keikkauutisia: Paradise Lost, Duff McKagan ja muita

Brittiläinen metalliveteraani Paradise Lost ilahduttaa syyskuussa kolmella keikalla. 25-vuotispäiviään juhlistava orkesteri esiintyy seuraavasti:

09.09. Helsinki, Nosturi
10.09. Jyväskylä, Lutakko
11.09. Tampere, Pakkahuone

GNR-legenda Duff McKaganin uusi Walking Papers -yhtye taas soittaa Helsingin The Circuksessa osana Rock The Beach -tapahtuman klubiohjelmaa. Torstaina 27.6. The Circuksessa esiintyvät myös Therapy?, Rytmihäiriö ja Heaven’s Basement. Rock The Beach taas on kiinnittänyt juuri Suomessa soittaneen Rival Sonsin, joka täräyttää Hietaniemen uimarannalla perjantaina 28.6. Jättitapahtuman aikataulut löytyvät täältä.

Oulussa 9.-10. elokuuta järjestettävä Jalometalli on puolestaan kiinnittänyt kanadalaisen blackmetal-legenda Blasphemyn ja sakalaisen Holy Mosesin. Kotimaasta mukana ovat myös Impaled Nazarene, Archgoat ja Lost Society. Aikaisemminhan Jalometalli kiinnitti muun muassa Slayerin, Voivodin, D.R.I.:n ja Orange Goblinin.

Nick Cave & The Bad Seedsin Flow-festivaalin keikkapäivä on taas siirtynyt perjantailta lauantaille (10.8.). Syynä on bändin kiertueaikataulujen kireys.

Tuska-festivaali on puolestaan ilmoittanut The Dillinger Escape Planin odotetun keikan valitettavasta peruuntumisesta. Tuska ilmoittaa: ”Yhtyeen kitaristi on murtanut kätensä ja bändi on peruuttanut kaikki kesäkuun keikkansa Euroopassa. Korvaava esiintyjä julkaistaan mahdollisimman pian.”