Kerran ystävä, aina ystävä – Márk Bertényin lämpimällä uudella singlellä kuullaan edesmenneen taisteluparin soittoa vuosien takaa

Warm on Bertényin kolmas soolosingle.
12.1.2023 17:24

Pitkän linjan muusikko Márk Albert Bertényi, joka tunnetaan muun muassa Rock Academy-hankkeen vastaavana tuottajana, on julkaissut kolmannen soolosinglensä Warm. Warm on kappale lämmöstä ja sen puutteesta, eriarvoisuudesta ja samanarvoisuudesta sekä ystävyydestä.

Warm on tarina ihmisistä jotka ovat ajautuneet elämän laitapuolelle. Ihmisistä jotka ovat joskus olleet lapsia. Ihmisistä jotka olivat joskus nuoria. Ihmisistä joiden kanssa tuli leikittyä ja seikkailtua yhdessä elämän alkutaipaleella. Sitten elämä vei meidät eri suuntiin. Laulu kuvailee tunnetta jonka yhä koen kun näen ja kohtaan heidät. Lämmin tunne. Kerran ystävä on aina ystävä. Ei väliä mihin matka on heidät ja meidät vienyt”, Bertényi kommentoi.

”Suloisen katkerana konkreettisena esimerkkinä biisissä on mukana edesmenneen rakkaan ystäväni Frank De Funkin kitarointia. Ääni haudan takaa. Biisin ensimmäisen version nauhoituksista säästyneet kitararaidat saatiin mukaan vahvistamaan tarinan tunnelmaa.”

Lisää luettavaa