Kerry Kingin vaimo vakuuttaa, että Slayerin paluusta on turha elätellä toiveita – ”Tom ja Kerry eivät enää koskaan soita Slayerissa”

30.8.2020 15:09

Kerry Kingin vaimon mukaan Slayerin paluusta on turha elätellä toiveita.

Ayesha King heittää kylmää vettä Slayerin paluuta vesi kielellä odottavien niskaan toteamalla Instagramissa, ettei miehensä enää aio lyöttäytyä yhteen Tom Arayan kanssa Slayer-lipun alla.

Aihe nousi esiin, kun Ayesha jakoi kolme kuvaa Kerrystä varsin muikean näköinen kissa sylissään. Eräs fani totesi kuvan kommenteissa, että ”Ei Tomia, ei Slayer-Kerryä. Lopettakaa haihattelu Slayerista ilman Tom Arayaa.” Ayesha totesi tähän seuraavaa: ”Älä huoli, he eivät enää koskaan soita Slayerissa. Voit olla rauhassa.”

Aiemmin tällä viikolla entinen Slayer-rumpali Paul Bostaph kertoi olevansa mukana Kerry Kingin uudessa bändiprojektissa.

”Se kuulostaa Slayeriltä, mutta bändi ei ole Slayer”, Bostaph totesi. ”Eikä tarkoitus ole tieten tahtoen kuulostaa miltään. Kerryhän on säveltänyt biisejä Slayerille koko uransa ajan, ja hänellä on tunnistettava tyyli. Eikä sitä tyyliä voi yhtäkkiä muuttaa.”

https://www.instagram.com/p/CEcUrDRDeEg/?utm_source=ig_embed

Lisää luettavaa