Kiinnostaisiko Rammsteinin entinen keikkabussi? Sellainen olisi nyt myynnissä Suomessa

2.9.2023 11:42

Rammstein on viime aikoina ollut otsikoissa laulaja Till Lindemannia vastaan esitettyjen syytösten takia. Lindemannin on väitetty huumaneen ja hyväksikäyttäneen naisia yhtyeen konserteissa ja niiden jatkoilla.

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että Lindemannia koskevien seksuaalirikosten tutkinta lopetetaan Saksassa, sillä syyttäjän mukaan ne eivät tuottaneet mitään todisteita esitettyjen väitteiden tueksi.

Nyt yhtyeen entistä keikkabussia kaupataan Suomessa. Huutokaupat.com-palvelussa olevan ilmoituksen mukaan onnikka on tuotu Saksasta muutamia vuosia sitten.

Myytävä ajoneuvo on saksalaisen Setran valmistama kaksikerroksinen linjuri, jonka majoitustiloihin mahtuu 6-8 henkilöä. Auton takaosasta löytyy sauna ja suihku. Lisäksi varusteluun kuuluu keittiö ja yläkerran etuosasta auton menosuuntaan avautuva sohvaosasto. Lämpötilasta huolehtii kolme ilmalämpöpumppua.

Ajoneuvossa on ilmoituksen mukaan ”normaalia iän ja käytön tuomaa kulumaa”. Valmistusvuotta tai ajettuja kilometrejä ei kerrota. Katsastus on kuitenkin erääntynyt joulukuussa 2021.

Huutokaupan lähtöhinta on 49 800 euroa, ja se sisältää arvonlisäveron (24 %). Huutokauppa päättyy tänään, lauantaina 2. syyskuuta kello 22:44, tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen, joten kannattaa toimia ripeästi, mikäli bussin mielii itselleen.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lisää luettavaa