Kiitos, Robb Flynn! – Machine Head -pomolta todella ankara tylytys Phil Anselmolle

30.1.2016 13:39

Kuten äskettäin kerroimme, entinen Pantera-laulaja Phil Anselmo suoristeli kättään ja huuteli white poweria Monster Energy Ride For Dime Dimebash 2016 -tapahtumassa Los Angelesissa 22. tammikuuta.

Anselmo selitteli toimiaan muun muassa seuraavalla tavalla: ”Hei tyypit, ottakaa iisisti… Joimme nimittäin tuona iltana valkoviiniä backstagella ja viittasin “valkoisella voimalla” juuri siihen.”

Metalliyhteisö ei ole onneksi jäänyt toimettomaksi tämän äärimmäisen ikävän tapauksen äärellä.

Dimebash-iltamassa esintynyt Machine Head -liideri Robb Flynn, joka tunnetaan toisinaan varsin kärkevistäkin lausunnoista, on julkaissut YouTubessa 11-minuuttisen videon, jossa mies lyttää Anselmon toiminnan niin maan rakoon kuin se on mahdollista.

– Niin, sehän oli vain vitsi! Kaverit vetivät valkoviiniä bäkkärillä… Hei, tottakai, selvä juttu – valkoviini, white power! Hei, mehän kuuntelimme White Christmas -biisiä takahuoneessa ja menin sitten huutelemaan white poweria lavalle, aloittaa Flynn aloittaa humoristisesti ja jatkaa:

– No, voin kertoa faktana, että keikkapaikan backstagella ei ollut valkoviiniä. Ainoa neste, jota Phil Anselmo joi, oli Beck’s – ja se on saksalaista olutta. Ehkä se ”vitsi” tulikin tästä? Saksa, white power, ymmärrättekö?

”Kevyemmän”alun jälkeen Flynn pääsee asiaan ja pitää suorastaan pysäyttävän luennon. Erityisesti mies ihmettelee sitä, että suuri osa esimerkiksi YouTube-kommentoijista ”hyssyttelee” edelleen koko vakavaa asiaa ja yrittää vieläkin painaa asiaa villaisella.

Flynn myös sanoo ”pelkäävänsä” tämän videon julkaisemista ja ihmettelee samalla, miksi kukaan kollega ei ole aikaisemmin uskaltanut nostaa Anselmon white power -kommentteja esiin – tämä viimeisin kun ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun Anselmo on ”tällaisella asialla”.

– En tule enää koskaan soittamaan yhtäkään Panteran biisiä elinaikanani. Ja hei, metalliyhteisö, jos te edelleen tuette tällaista paskaa… Älkää laskeko minua mukaan. Minä en missään nimessä halua olla tekemisissä tällaisen paskan kanssa.

Katsokaapa video tästä alta:

Lisää luettavaa