Kingston Wall -erikoiskeikka sai ihmiset sankoin joukoin lippuluukulle – ”Tämä herättää tietenkin paljon ajatuksia…”

Jatkoa kenties seuraa?
1.11.2018 13:47

Edesmenneen kitaristilegenda Petri Wallin syntymäpäivänä 25. helmikuuta järjestettävä Kingston Wall -erikoiskeikka, jolla Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki esittävät KW-kappaleita Von Hertzenin veljeskolmikolla vahvistettuna, on herättänyt suurta kiinnostusta. Liput Tavastialla järjestettävälle keikalle tulivat myyntiin eilen ja tapahtuma myi loppuun hetkessä. Esiintyjät ovatkin tästä hyvin yllättyneitä ja vihjaavat, että kenties homma ei jää ainoastaan tähän.

”Olemme hieman pöllämystyneitä, mutta kovin otettuja valtavasta innostuksesta iltaa ja tätä kolloboraatiota kohtaan. KW:n musa selkeesti kiinnostaa edelleen valtavasti ja se jos joku on asiaa! Tämä herättää tietenkin paljon ajatuksia ja yhteistyössä Jyllin ja Kuoppiksen kanssa pohdimme nyt josko ja miten…” tiedotetaan Von Hertzen Brothersin Facebook-kanavalla.

Olisiko siis mahdollista, että keikkoja on tulossa lisää? Vai siirretäänkö tapahtuma kenties suuremmille areenoille? Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, mihin lopputulemaan porukka pohdinnoissaan tulee!

Lisää luettavaa