Kirk Hammett väläyttää, että Metallica saattaisi palata vanhojen suuruudenhullujen kuvioidensa pariin

Metallijätti saattaa esimerkiksi tehdä uudelleen levyn sinfoniaorkesterin kera.
9.6.2017 08:17

Kirk Hammett väläytti hiljattain taannoin yhdysvaltalaisen KPNT-radiokanavan haastattelussa, ettei hän pidä ollenkaan mahdottomana, että Metallica tekisi uuden cover-albumin tai sinfoniaorkesterilevyn. Haastattelusta uutisoi muun muassa Metal Hammer.

Kun kitaristilta kysyttiin, kiinnostaisiko häntä palata Garage Incin tai vuotta S&M-sinfoniaorkesterialbumin tunnelmiin, vastaus oli, että ”sehän olisi hauskaa”. Garage Inc -coverlevy julkaistiin vuonna 1998 ja S&M-sinfoniaorkesterieepos vuotta myöhemmin.

”Silloinkin kiersimme aktiivisesti uuden albumimme promokiertueella, mutta samalla julkaisimme näitä muita juttuja, jotka muuttivat kiertueen sävyä ja toivat siihen uusia puolia”, Hammet kertoo viitaten 1990-luvun loppuun, jolloin bändi julkaisi Reload-albumin vuonna 1997 ja sen jälkeen nopealla aikataululla erikoisjulkaisuja.

”Kuten silloin, kun S&M julkaistiin, niin yhtäkkiä soitimmekin sinfoniaorkesterin kanssa, ja sehän oli aivan erilaista normaaleihin keikkoihin verrattuna. Eli jos voisimme tehdä jotain sellaista, se olisi hienoa, mutta tämä on iso laiva, jonka kurssin kääntäminen on hidasta ja vaatii vaivannäköä.”

Lisää luettavaa