”Kolmesti päällenauhoitetun VHS-keikkakopion katselussa on magiaa” – Stam1na palaa uudella videollaan 20 vuotta taaksepäin

Lemin hurjat kiittävät keikkalattioita vuodesta toiseen kuluttavia fanejaan Tavastialla kuvatulla musiikkivideolla.

https://youtu.be/iPQhI1Qv9AM

Stam1na juhlisti viime vuonna 20 vuoden ikäänsä juhlakiertueen merkeissä. Kiittääkseen fanejaan vuosien varrella saamastaan tuesta yhtye on nyt julkaissut joulukuussa Tavastian-keikalla kuvatun videon Elokuutio-levyn Pala palalta -kappaleeseen.

”Yhtyeen aloitellessa keikkailuaan nuorisotaloilla 20 vuotta sitten koko maailma näytti yksinkertaisemmalle. Silloin valo- ja videokuvien tarkkuus ja televisioruutujen pinta-alat olivat rajusti pienempiä, mutta niiden paikat, tapahtumat ja henkilöt näyttävät jollakin oudolla tavalla aidommille ja läsnäolevammille. Kolmesti päällenauhoitetun VHS-keikkakopion katselussa on magiaa ja ainutkertaisuutta, harvinaisuuden tuntua. Halusimme tavoitella jotakin vastavaa Stam1nan 2016-juhlavuosikiertueen loppuhuipennukselta”, laulaja-kitaristi Antti Hyyrynen kertoo.

”Syntyi musiikkivideo, jonka luomisesta kuuluu suurkiitos ohjaaja-leikkaaja Valtteri Lahikaiselle. Tämä muisto on digitalisoimalla ikuistettuna Teille kaikille rakkaille faneille, joille keikkalattioiden kuluttaminen vuodesta toiseen on suuri ja näkyvä intohimo… Oli keikkapaikka sitten Helsingin Tavastialla, taikka Lappeenrannan Monarilla. Kiitos!”

Yhtye kiertää pyörittämässä mosh pittiä jälleen lukuisilla festivaaleilla kesän aikana. Kesäkeikat alkavat tulevana viikonloppuna Vantaan Rockfestissä.