Kongressitalon valtauksen jälkipyykki jatkuu: maineikas Demons & Wizards -yhtye hajoaa

2.2.2021 10:35

Näinhän siinä kävi, että loppiaisena maailmaa vavisuttanut Yhdysvaltain kongressitalon mellakka on vaatinut ihmishenkien lisäksi ainakin yhden bändiuhrin. Blind Guardianin laulajana parhaiten tunnettu Hansi Kürsch tiedotti eilen poistuvansa Demons & Wizardsin kokoonpanosta. Asiasta uutisoi muun muassa Blabbermouth.

Lopettamisen syynä on Demons & Wizardsin toisen osapuolen Jon Schafferin osallistuminen kongressitalon valtaukseen. Kun yhtye on käytännössä Kürschin ja Schafferin yhteinen projekti, voi sanoa, että ilmoituksen myötä bändi lakkaa olemasta.

”Ilmoitin Jonille ja Century Media -yhtiölle maanantaina, että jätän Demons & Wizardsin välittömästi. Yhteistyöni Jonin kanssa Demons & Wizardsissa on ohi”, Kürsch kertoo. Eipä sitä juuri suoremmin voi sanoa.

Schaffer antautui viranomaisille kongressitalojupakan jälkimainingeissa. Häntä pidetään edelleen vangittuna Marionin piirikunnan vankilassa. Schafferin epäillään muun muassa suihkuttaneen mellakoitsijoiden etenemistä estänyttä poliisia pippurisumutteella.

Lisää luettavaa