Korn-kitaristi jää sivuun bändin kiertueelta – Syynä iloinen perhetapahtuma

James "Munky" Shaffer

James "Munky" Shaffer ja vaimonsa saavat perheenlisäystä.

Korn kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikkaa yhdessä Alice In Chainsin kanssa. Yhtye tiedottaa nyt sosiaalisessa mediassa, että kitaristi James ”Munky” Shafferia ei kuitenkaan tulla näkemään keikoilla ainakaan 6. elokuuta ja 11. elokuuta välisenä aikana. Taustalla on onneksi kuitenkin iloinen syy.

”Perheemme odottaa tyttäremme syntymistä hetkenä minä hyvänsä, joten olen poissa tiistaista sunnuntaihin ja palaan Detroitiin. Tulen kaipaamaan teitä kaikkia kovasti noiden päivien aikana”, Munky kertoi Instagram-julkaisussaan, jonka yhtye tiedotti edelleen omissa kanavissaan.

Yhtye jatkaa kiertuetta suunnitelmien mukaan ja Munkyn tilalla nähdään J.R. Bareis, joka on tuttu Korn-kitaristi Brian ”Head” Welchin soolobändi Love and Deathin riveistä. Munky toteaa fanien ja bändin olevan ”hyvissä käsissä” Bareisin hoitaessa miehen tonttia.

Näillä hetkillä syntyvä tyttö on Munkyn ja tämän vaimon Evis Xhenetin kolmas yhteinen lapsi. Vuodesta 2012 naimisissa olleella pariskunnalla on ennestään kaksi poikaa D’Angelo, 8, ja Rocky, 3. Munkylla on lisäksi tytär aiemmasta liitosta.

Korn julkaisee 13. syyskuuta uuden pitkäsoittonsa The Nothing.