Kornin Jonathan Davis: En pysty enää samaistumaan normaaleihin ihmisiin

Uuden levyn julkaisun kynnyksellä olevan Kornin laulaja Jonathan Davis kertoo Matt Pinfieldin tuoreessa haastattelussa, mistä hän ammentaa inspiraatiota sanoituksiin. Korn tunnetaan yhtyeenä, joka ei kaihda rankkojakaan aiheita ja Davis on laulanut muun muassa hyväksikäytöstä, rikkinäisistä sukulaissuhteista ja tapauksista, joita hän kohtasi ruumishuoneella työskennellessään.

– Musiikki on aina ollut minulle terapiaa. Jotkut ostelevat ja maalailevat autoja, minä puran ongelmiani säveliin ja sanoihin, Davis toteaa ja ottaa esimerkiksi tulevan levyn avauskappaleen.

Insane on yksi vaihe hullusta elämästäni. Kappale kertoo siitä, kun kaikki ympärilläni hajoaa, enkä voi tehdä asialle mitään. Kirjoitin sanat ja hätkähdin niitä itsekin. Uppouduin täysin kappaleen tunnelmaan ja se on yksi levyn raskaimmista kappaleista.

– Olen tullut siihen pisteeseen, että en pysty enää samaistumaan normaaleihin ihmisiin. Samaistun ainoastaan niihin, jotka kärsivät tai ovat kärsineet jonkinlaisesta hulluudesta, ihmisiin, joissa on jotain vikaa.

Voit kuunnella Davisin, basisti Fieldyn ja rumpali Ray Luzierin haastattelun kokonaisuudessaan täällä. The Serenity Of Suffering julkaistaan 21. lokakuuta.