Korona sai Jimmy Pagen haluamaan palavasti taas keikoille – ”Ilman niitä musiikki ei merkitse mitään”

Page sanoo, ettei hänestä tule sellaista muusikkoa, joka äänittelee raitoja yksin kotona ja lähettelee niitä tiedostoina eteenpäin.
16.11.2020 15:36

Jimmy Page kertoo tuoreessa GQ-lehden haastattelussa, että koronaepidemia ja sen tuomat rajoitukset ja karanteenit ovat saaneet Led Zeppelin -legendan mietteliääksi ja janoamaan taas keikkalavoille, koska se on lopulta musiikin tärkein osa.

”Kun kaikki ovet suljettiin, ensimmäinen ajatukseni oli, että ’No niin, nyt on aika pohtia paluuta lavoille ja esiintymistä jossain muodossa'” Page tuumaa haastattelussa, jota NME-lehdessä referoidaan.

”Tämä on todella surullista ja epätoivoista aikaa ja se, mitä tämä virus on tehnyt maailmanlaajuisesti perheille, taiteille, keikoille ja kaikelle mitä rakastamme, huolettaa minua todella.”

Page sanoo, ettei hänestä tule artistia, joka ottaa osaa muoti-ilmiöksi nousseisiin karanteenijameihin, koska kitaristista sellainen sotii musiikin tarkoitusperää vastaan.

”En aio äänitellä yksin kotona ja lähetellä tiedostoja eteenpäin. Aloin soittaa musiikkia voidakseni soittaa toisten kanssa ja siitä koko hommassa on kyse”, Page toteaa.

”Me tarvitsemme toistemme kanssa soittamista, me tarvitsemme keikkoja ja sitä yhteisöä. Ilman niitä musiikki ei merkitse mitään.”

Lisää luettavaa